Ποιοι ειμαστε

Fragkalis από το 1989


“Αφουγκραζόμαστε καθημερινά τις ανάγκες της αγοράς και προσαρμοζόμαστε πάνω σε αυτές. Η αντοχή, η καλαισθησία και η άνεση των προϊόντων μας θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες “

FRAGKALIS απο το 1989


unnamed-2

Η πολυετής ύπαρξη της εταιρείας στο χώρο της κατασκευής καρέκλας και τραπεζιού, η τεχνογνωσία των μελών της και οι υλικοτεχνικές υποδομές καθιστούν την “Fragkalis” ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές δυνάμεις στο χώρο της επίπλωσης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με την πάροδο των ετών στην συλλογή της “Fragkalis” έχουν προστεθεί σκαμπό, πολυθρόνες, καναπέδες και άλλων ειδών έπιπλα.

Eιδικές κατασκευές προσαρμοσμένες στις υφιστάμενες ανάγκες της αγοράς προστίθενται συνεχώς στη συλλογή της εταιρείας.

Το εργοστασιο


poioi-eimaste-ergostasio

Σε μια περιφραγμένη έκταση 5.000 τ.μ. κοντά στην πόλη του Κιλκίς, εδρεύει το εργοστάσιο κατασκευής της “Fragkalis”. Εξοπλισμένο με όλο το σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται για μαζική παραγωγή καρέκλας , τραπεζιού και άλλων επίπλων. Οι 500 τ.μ. αποθήκες είναι συνεχώς εφοδιασμένες με αποξηραμένη μασίφ ξυλεία για να εξυπηρετούνται άμεσα οι πελάτες της εταιρείας.

Η εκθεση


IMG_20191206_190907

Ο νέος εκθεσιακός χώροςδύο επιπέδων, λειτουργεί από το 2015 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Ιπποκρατείου, με σκοπό την άμεση επάφη των πελατών χονδρικής και λιανικής με τα προϊόντα.

Περισσοτερα απο 300 Project ετησιως

Εξαγουμε τα προιοντα μας σε 3 ηπειρους

100% ελληνικης παραγωγης

80% αύξηση της παραγωγής την τριετία 2019-2022